Skip to content

Reduceri fără condiții

  • Până la 31 iulie beneficiezi de discounturi de până la 17% INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII.

     

  • De asemenea, luna Iulie vin cu extra reducere de 10% la aparatele de masura PeakTech, folosind codul de reducere Peak10 !

Tablouri multimedia

Afișez toate cele 11 rezultate

Tablouri multimedia

Tablourile multimedia sunt cutii asemanatoare cu tablourile electrice  doar ca sunt prevazute in interior cu structuri pentru a sustine conectivitatea sau echipamentele de crenti slabi.

Exista si tablouri multimedia ce combina in compartimente diferite echipamente de curenti tari cu echipamente de curenti slabi.

Tblouri multimedia simple

Tablourile multimedia simple sunt tablouri proiectate la interior pentru a suporta doar echipamente ce folosesc curenti slabi.

Tablouri multimedia combinate

Tablourile multimedia combinate sunt tablori special proiectate cu compartimente diferite si separate dupa scopul lor: compartiment de echipamente ce folosesc curenti tari si compartiment pentru echipamente ce folosesc curenti slabi.

In acest fel se pot proiecta si implementa in partea de curenti tari mai multe scenarii de alimentare cu energie electrica a echipamentelor din compartimentul de curenti slabi.

Tot in acest compartiment de curenti tari se pot face si diverse automatizari pentru a ajuta la eficientizarea si optimizarea echipamnetelor ce folosesc curenti slabi.

Aceste tablori multimedia combinate sunt deosebit de utile.

Tablouri multimedia incastrate

Dupa modul in care sunt ele instalate in locatie, tablourile multimedia pot fi montate pe tencuiala sau incastrate in tncuiala.

Tablourile multimedia incastrate in tencuiala sunt prevazute cu rama si usa/usi si sunt mai aspectoase.

Tablouri multimedia aparente

Tablourile media aparente se monteaza pe tencuiala si au avantajul, ca orice tablou montat aparent, ca montajul se executa mai repede si nu este nevoie de a se face reparatii si finisaje asupra peretelui unde a fost montat.

Cutii multimedia

O cutie media sau multimedia este asemanatoarea cu cutiile de distributie a energiei si sunt proiectate la interior pentru a sustine si organiza echipamente impreuna cu accesoriile lor pentru o buna eficientizare a functionarii acestora.

De asemnea are si scopul de mascaaceste echipamente contrinuind astfel la imbanatatirea esteticii locului.