Skip to content
 • Reduceri fără condiții
 • În perioada 20 mai –  30 iunie beneficiezi de discounturi de până la 17% INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII . De asemenea, lunile Mai si Iunie vin cu extra reducere la aparatele de masura PeakTech de 7%, folosind codul de reducere Peak7!

Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI ETD-GROUP.RO

Site-ul web ETD-GROUP.RO, precum și întreg conținutul acestuia sunt proprietatea exclusivă a ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL, cu sediul în București, str. Intr. Semanatorului nr.2, sector 5, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/4354/2018, cod unic de înregistrare 39108610.

Nicio parte din acesta nu poate fi reprodusă, total sau parțial, fără acordul expres al ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL.

Prezentele condiții reprezintă un contract între utilizatorul site-ului ETD-GROUP.RO și ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL ce privește atât utilizarea site-ului web cât și achiziționarea de produse și servicii din domeniul instalațiilor electrice, al produselor ceramice, sculelor și echipamentelor, precum și al produselor din plastic și cauciuc tehnic, prin intermediul acestuia de către utilizatori.

 1.  DEFINIREA TERMENILOR

1.1.      Site– pagina de internet ETD-GROUP.RO prin intermediul căruia operează furnizarea de produse și servicii, produse ceramice, scule și echipamente, produse din plastic și cauciuc tehnic, precum și orice alte produse sau servicii.

1.2.      Utilizator– orice persoană fizică sau juridică care accesează site-ul ETD-GROUP.RO, indiferent de scopul avut.

1.3.      Producător și/sau Furnizor de produse și servicii electrice–orice producător și/sau furnizor de produse și servicii în domeniul instalațiilor electrice, producător și/sau furnizor de produse ceramice, scule, echipamente, producător și/sau furnizor de produse din plastic și cauciuc tehnic, etc.

1.4.      Client – orice persoană fizică sau juridică care accesează site-ul și efectuează o comandă.

 1. ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

2.1.  Prin utilizarea acestui site sau prin comandarea produselor și serviciilor din domeniul instalațiilor electrice promovate pe acest site, Utilizatorul își dă acordul implicit cu privire la termenii și condițiile site-ului. Acceptarea termenilor și a condițiilor reprezintă expresia voinței personale și constituie o obligație legală între Utilizator și ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu termenii și condițiile site-ului, acesta trebuie să înceteze utilizarea site-ului.

2.2.  ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL își asumă dreptul de a putea modifica aceste prevederi precum și site-ul ETD-GROUP.RO și structura acestuia sau de a putea efectua alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorului în acest sens.

2.3.  ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care au în istoricul colaborărilor livrări refuzate sau plăți nerealizate pentru produse sau servicii furnizate.

2.4.  Achiziționarea de produse în cadrul site-ului web ETD-GROUP.RO implică acceptul prezentelor termeni și condiții, reprezentând un contract încheiat între părți.

 

 1. COPYRIGHT

3.1.  Design-ul și conținutul site-ului ETD-GROUP.RO sunt proprietatea intelectuală a ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL. Orice încercare de copiere, înstrăinare sau fraudă se pedepsește conform legislației în vigoare.

3.2.  Reproducerea conținutului site-ului ETD-GROUP.RO se poate face numai cu acordul expres al ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL.

 1. UTILIZAREA SITE-ULUI

4.1.  ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL nu este responsabilă pentru aptitudinile Utilizatorului de accesare sau de utilizare a site-ului și nici pentru eventualele greșeli ale utilizatorului în accesarea și utilizarea site-ului.

4.2.  ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL nu garantează că site-ul nu poate fi afectat de programe malware care pot genera defecțiuni sau alte pierderi.

 

 1. SERVICIILE ȘI PRODUSE OFERITE PE SITE

5.1.   Informațiile publicate pe site-ul ETD-GROUP.RO sunt informații generale, cu scop consultativ. Datele și informațiile prezentate pe acest site nu reprezintă recomandări, garanții, consultanță sau angajament din partea ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL.

5.2.  Eventualele neconcordanței sau erori care pot apărea pe conținutul site-ului nu implică nicio răspundere, indiferent de natură pentru ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL.

 

 1. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

6.1.  ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL respectă în totalitate legislația privind securitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorului și se angajează să nu închirieze, vândă sau înstrăineze sub nici o formă datele Utilizatorilor unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege sau la solicitarea expresă a unor organisme de stat.

6.2.  Prin accesarea și utilizarea site-ului, Utilizatorul își manifestă acordul pentru reținerea informațiilor în baza de date ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL și utilizarea acestora în scopul facilitării accesului pe site, precum și de îmbunătățire produselor și serviciilor furnizate.

 

 1. CONTRACTUL DE VÂNZARE – CUMPĂRARE

7.1.  Orice comandă efectuată pe site-ul ETD-GROUP.RO; telefonic la nr. 0735256117 sau prin e-mail la adresa: mirela@etd-group.ro va fi considerată intenția utilizatorului de a achiziționa un anumit produs sau echipament.

7.2.  Acceptarea cererii de comandă va fi transmisă prin e-mail de către ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL. De la momentul recepționării comenzii prin telefon, e-mail sau prin intermediul vânzării online pe site, moment de la care va intra în vigoare prezentul contract.

7.3.  Produsele și serviciile din domeniul instalațiilor electrice publicate pe site-ul ETD-GROUP.RO au în vedere disponibilitatea furnizorului indicat la art. 1.5. Termenii și condițiile Furnizorului indicat la art. 1.5 sunt adiționale termenilor și condițiilor acestui site și pot include proceduri de plată, obligații ale părților, condiții de anulare, modificare ale comenzilor, restituiri de bani sau alte restricții.

7.4.  În cazul „Promoțiilor”, ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL produsele sunt supuse disponibilității de moment a furnizorului. Așadar, confirmarea comenzii acestor produse va fi realizată după o prealabilă verificare a disponibilității.

7.5.  Utilizatorul/Clientul are obligația de a citi cu atenție toate condițiile aplicabile ofertelor speciale identificate în conținutul site-ului. În acest caz Utilizatorul/Clientul va trebui să ia legătura cu reprezentanții ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL pentru detalii complete.

 

 1. PREȚURI ȘI COSTURI

8.1.  Prețurile (tarifele) publicate pe site-ul ETD-GROUP.RO sunt exprimate în RON și sunt valabile la data publicării, pentru perioadele specificate. Pentru fiecare produs este prezentat prețul sau tariful pe aceeași pagină cu descrierea detaliată a acestuia.

8.2.  Prețul afișat reprezintă costul produsului inclusiv TVA.

8.3.  Prețurile prezentate de site nu includ (în funcție de produsul ales) – taxe de transport la domiciliul sau sediul Utilizatorului/Clientului, aceste costuri urmând a fi suportate separat de către Utilizator/Client.

8.4.  Livrarea produselor sau serviciilor comandate se realizează prin serviciul de curierat Delivery Solution SRL (Sameday courier). Costurile de transport variază în funcție de valoarea comenzii plasată sau adresa destinatarului.

8.5.  Produsele comercializate prin intermediul site-ului ETD-GROUP.RO sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării vor fi însoțite de factura fiscală și, dacă este cazul, de certificat de conformitate, certificat de garanție sau instrucțiuni de utilizare.

 

 1. FACTURA FISCALĂ ȘI ALETE DOCUMENTE ÎNSOȚITOARE

9.1.  În baza comenzii ferme a Utilizatorului/Clientului ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL va emite o factură fiscală pentru produsele livrate. Totodată, coletul va fi însoțit de documentele prevăzute de lege pentru produsul/produsele comandat(e), după caz, respectiv: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.

 

 1. PROCEDURA DE PLATĂ

10.1.Plata produselor sau serviciilor comandate poate fi efectuată în numerar în lei, ramburs sau prin transfer bancar în contul ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL.

10.2.ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL sau Furnizorii acestuia nu își asumă nicio obligație de a livra produsul/produsele comandat(e) în cazul neplății integrale a acestora. În acest caz, Clientul este pe deplin responsabil pentru plata sumelor aferente produsele comandate.

10.3.Clientul are obligația de efectua plata prin modalitățile recunoscute și prezentate pe site sau prin confirmarea comenzii.

 

 1. RISCURI ȘI RESPONSABILITĂȚI

11.1. ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL este responsabil de livrarea și ambalarea corespunzătoare a produsului/produselor comandat(e).

11.2. Riscul pierderii produsului/produselor comandat(e) se transferă la Client în momentul predării efective a bunurilor către acesta.

 

 1. ACCEPTAREA PRODUSULUI/PRODUSELOR

12.1.  La prezentarea de către firma de curierat rapid a coletului, Clientul are obligația de a semna de primire și de a achita contravaloarea coletului, în situația în care acesta optează pentru plata ramburs. Ulterior, Clientul are obligația de a desigila coletul și de a verifica produsul/produsele comandat(e).

12.2.  Clientul are dreptul să nu accepte produsele livrate în cazul în care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate în comandă. În acest caz, ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL îsi asumă responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

12.3.  De asemenea, Clientul (persoană fizică) are dreptul să returneze produsul/produsele comandat(e) în termen de 14 zile de la achiziționarea acestora, cu respectarea condițiilor generale de retur.

 

 1. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

13.1.  În cazul în care Clientul optează pentru plata prin OP, acesta va intra în proprietatea produselor numai după confirmarea plății.

13.2.  În cazul în care Clientul optează pentru plata ramburs, acesta va intra in proprietatea produselor și va avea dreptul de a deschide coletul numai după semnarea documentelor de transport și efectuarea plății.

 

 1. PROCEDURA DE RETUR

14.1.  Returnarea produsului/produselor comandat(e) se poate realiza în următoarele cazuri:
–  Clientul a primit un alt produs/alte produse: Când Clientului i-a fost livrat un alt produs decât cel comandat, el va anunța în cel mai scurt timp posibil această împrejurare, pentru ca produsul/produsele să fie returnat(e) și înlocuit(e) cu cel(e) comandat(e). În acest caz cheltuielile de transport (tur – retur) vor fi suportate de către ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL;
– Produsele comandate prezintă deteriorări vizibile: Când produsele comandate prezintă deteriorări vizibile, Clientul are dreptul de a refuza livrarea. În acest caz Clientul este obligat să anunțe imediat ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL pentru a putea proceda la livrarea unui alt produs (același tip cu cel comandat), situație în care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar pentru procesarea și livrarea unei noi comenzi.
– Denunțarea unilaterală a contractului: Conform prevederilor Ordonanței de 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii; Consumatorul are dreptul să notifice în scris ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL că renunță la încheierea contractului la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la momentul primirii produsului/produselor. Renunțarea la cumpărare în termenul menționat se aplică numai în situația achiziționării produselor de pe site-ul ETD-GROUP.RO. Produsul/produsele returnat(e) trebuie să fie în aceeași stare în care acestea au fost livrate, în ambalajul original, cu toate etichetele și accesoriile intacte, împreună cu toate documentele care le-au însoțit. În acest caz, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către Client, iar rambursarea contravalorii produselor se va face în termen de 14 de zile de la returnarea acestora.

14.2.  Dacă în momentul returnării produsele comandate prezintă defecte, precum: sunt murdare, prezintă zgârieturi, tăieturi, crăpături, urme de lovituri sau lipsuri cantitative, ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL își rezervă dreptul de a solicita costuri pentru readucerea produselor în starea inițială (dacă este posibilă) sau pentru a acoperi contravaloarea acestora. În situația în care Clientul își manifestă opțiunea de a-i fi reexpediat(e) produsul(e), costurile de expediție vor fi suportate de acesta.

14.3.  ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL nu acceptă în nicio situație returnarea unor produse a căror ambalaje sunt desfăcute, impunându-se returnarea sigilată a produselor. Starea produselor returnate trebuie să fie aceeași ca la momentul achiziționării sau cel al livrării, iar ambalajele acestora trebuie menținute intacte.

14.4.  Cererea de returnare va fi soluționată în termen de 30 de zile de la data depunerii acesteia la punctul de lucru ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL, iar aceasta trebuie însoțită de următoarele documente : cerere de denunțare unilaterală a contractului completată cu datele de identificare ale persoanei care face denunțarea, semnată și datată, datele produsului returnat și motivul returnării, factura în original, certificatul de garanție al produsului și/sau certificatul de conformitate (dacă este cazul), copia cărții de identitate a persoanei care apare pe factură ca și Client.

 

 1. RECLAMAȚII ȘI NEMULȚUMIRI

15.1.  În cazul în care Clientul are nemulțumiri sau dorește clarificări sau lămuriri cu privire la produsul/produsele comandat(e) pe site-ul ETD-GROUP.RO, are posibilitatea de a solicita suportul tehnic, la nr. de telefon: 0735256117 sau prin e-mail la adresa: mirela@etd-group.ro.

15.2.  În cuprinsul solicitărilor adresate în acest sens către ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL solicităm Utilizatorului/Clientului să specifice mai multe detalii, respectiv: numele complet, data la care s-a efectuat comanda, categoria în care este inclus produsul, data și metoda de livrare, în baza cărora va fi procesată solicitarea Clientului, detalii privind problema întâmpinată/.

15.3.  Orice reclamație referitoare la produsele comercializate de ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL trebuie formulată în scris și depusă la punctul de lucru ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL, transmisă prin e-mail  în maximum 5 zile de la data primirii produselor.

 

 1. FORȚĂ MAJORĂ

16.1.  ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL nu este responsabilă pentru inconvenientele care sunt rezultate ale unor circumstanțe neprevăzute de forță majoră (eveniment imprevizibil, incontrolabil și inevitabil) care afectează derularea raporturilor contractuale între părți.

16.2.  ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL nu este responsabilă de neîndeplinirea ori îndeplinirea defectuoasă pentru inconvenient datorat altor persoane terțe față de raportul dintre părți.

16.3.  În situația în care este incident vreun caz de forța majoră, astfel cum este definit prin lege, părțile sunt exonerate de răspundere.

16.4.  Partea contractantă care invocă forța majoră trebuie să notifice cealaltă parte contractantă, în cel mult 5 zile de la momentul încetării situației care a determinat incidența forței majore, în caz contrar contractul își va produce efectele.

 

DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE

Compania ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL colectează informații personale atunci când vă înregistrați.

Compania ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL nu inchiriază, vinde, sau împărtășește informații personale despre tine cu alte persoane sau companii non-afiliate. Compania ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL folosește măsuri de precauție rezonabile pentru a păstra informațiile divulgate pentru a ne securiza.

 

DESPRE COOKIE-URI

Cookie-urile sunt fișiere mici care sunt stocate pe computerul unui utilizator. Informațiile cookie conțin ce este stabilit de către server și poate fi folosit de către server de fiecare dată când utilizatorul vizitează site-ul. Un cookie poate fi gândit ca o legitimație de un utilizator de internet, care transmite unui site web atunci când utilizatorul a revenit. Acest lucru permite serverului să ofere o pagină adaptată la un anumit utilizator, sau pagina în sine poate conține unele script-uri care sunt conștiente de datele din cookie și așa este în măsură să rețină informații de la o vizita a site-ul (sau site-ul în legătură) la alta.

 

Acord

Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu cookie-urile utilizare DO care vor fi plasate pe computer sau dispozitiv mobil.

Ce să faceți atunci cand nu doriți cookie-uri

Utilizatorii pot seta browser-ele dispozitivelor să accepte toate cookie-urile, să le notifice atunci când se emite un cookie, sau pentru a nu primi cookie-uri în orice moment. Dacă preferați, este posibil să se blocheze unele sau toate cookie-urile, sau chiar ștergerea cookie-urilor care au fost deja stabilite. Ultima dintre acestea înseamnă că anumite caracteristici personalizate nu pot fi furnizate ca utilizator și, în consecință acestea nu pot fi în măsură să profite din plin de toate caracteristicile site-ului. Fiecare browser este diferit, deci verificați meniul „Ajutor” al browser-ului pentru a afla cum să modificați preferințele cookie. Puteți preveni, de asemenea, Google Analytics pentru a vă urmări aici.

 

AVIZ JURIDIC

Conținutul acestui site (https://ETD-GROUP.RO) nu este permis a fi copiat, modificat sau reprodus în scopuri comerciale fără permisiunea în scris din partea Companiei ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL.

Compania ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL oferă, de asemenea „link-uri” la o mare varietate de alte site-uri de pe Internet. Noi nu suntem responsabili pentru politicile de confidențialitate sau modul în care aceste site-uri web gestionează informații despre utilizatorii lor. Vă îndemnăm să verificați aceste site-uri web pentru a stabili politica de confidențialitate.

Avem dreptul de a schimba conținutul acestui site în orice moment.

© Company ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRL Toate drepturile rezervate.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați :

S.C. ELECTRIC TEAM DISTRIBUTION SRLS.R.L.
Str. Intr. Semanatorului nr.2, sector 5
052151 București
România

Tel : 0735256117

e-mail: mirela@etd-group.ro
f: https://www.facebook.com/etd.ro

 

ANPC

site web: http://www.anpc.gov.ro/

Telefonul consumatorului: 021.9551