Skip to content
  • Reduceri fără condiții
  • În perioada 20 mai –  30 iunie beneficiezi de discounturi de până la 17% INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII . De asemenea, lunile Mai si Iunie vin cu extra reducere la aparatele de masura PeakTech de 7%, folosind codul de reducere Peak7!

Cleme sir WAGO

Afișez 1 - 40 din 88 de rezultate

Cleme sir WAGO

Clemele sir WAGO sunt solutia ideala pentru conexiuni in tablourile electrice de distributie a energiei electrice sau in tablourile de automatizari, fiind folosite atat ca si cleme sir de distributie sau ca si cleme sir in tabloul electric pentru conexiuni diverse.

Ce tipuri de cleme sir WAGO exista?

Dupa tipul de conectare a coductorilor clemele sir WAGO pot fi:

  • Cleme sir WAGO PUSH-IN

In acest tip de cleme sir conductor se conecteaza prin impingere in clema si aceasta il blocheaza impotriva iesirii accidentale.Unele cleme permit eliberarea conductorului prin actionarea unei parghii cu ajutorul unui instrument special dedicat acestui tip de operatiuni.

Surubelnita WAGO 2009-309
Surubelnita WAGO 2009-309
  • Cleme sir WAGO cu levier

In acest tip de clema conductorul se conecteaza prin introducerea in orificiul clemei dupa care se actioneaza un levier blocand conductorul in interior. Daca se doreste extractia coductorului este nevoie ca levierul sa fie mutat in pozitia deschis eliberand cablul pentru o extractie usoara.

Cleme sir etajate si multietajate cu unul sau mai multe etaje

Clemele sir etajate sau cleme sir multietajate sunt cleme sir care permit conexiuni pentru unul sau mai multe potentiale (L, L+N, L+N+PE, L1+L2+L3, etc.). Ele sunt proiectate pe inatime, cu unul sau mai multe etaje, in functie de numarul de potentiale ce se pot conecta in aceeasi clema. De asemenea clemele sir etajate sunt destinate pentru a fi foolosite cu diferite sectiuni de cabluri sau conductori si pot fi tranzitate de curenti cu intensitatati diferite in functie de cablul conectat.

Cleme sir etajate cu un etaj

Acestea sunt, de obicei, cleme de trecere cu un singur potential, pentru unul sau mai multi conductori.

Cleme sir etajate cu doua etaje

Cleme sir etajate cu trei etaje

Cleme sir etajate cu patru etaje

Cleme sir cu deconectare Nul

Clemele sir cu deconectre nul sunt cleme care se cupleaza pe o bara de distributie conectata la neutrul sistemului. Fiecare clema de acest tip este dotata cu parghii mobile care, odata actionate, clipseaza pe bara colectoare de nul.

Cleme sir cu Nul Deconectabil

Clemele cu Nul deconectabil sunt foarte versatile in tablourile de distributie sau in cele de automatizari si asigura conexiuni ferme. Pot fi doar cu nul deconectabil sau pot avea mai multe pucte de potential si anume L si/sau PE.