Skip to content

Reduceri fără condiții

În perioada 12 martie –  30 aprilie beneficiezi de discounturi de până la 17% INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII . De asemenea, luna Martie vine cu extra reducere la aparatele de masura PeakTech de 7%, folosind codul de reducere Peak7!

Separatoare de sarcina

Afișez singurul rezultat

Separatoare de sarcina – de cate tipuri pot fi?

Separatoarele pot fi de 2 tipuri:

  • Separatoare de sarcina fara protectie

Acest tip de separator realizeaza deschiderea circuitului facand separarea prin actionarea manuala a unui levier. Acestea se mai numesc si comutatoare de sarcina si pot avea doua sau trei pozitii ale levierului. De asemenea ele sunt proiectate sa reziste la anumiti curenti maximi.

  • Separator de sarcina cu fuzibil

Separatoarele de sarcina cu fuzibil este dotat cu sloturi pentru introducerea de sigurante fuzibile de diverse tipuri si marimi si asigura in plus fata de cel de mai sus protectia la supra curent. Aceste sigurante se pot inlocui cu altele de acelasi curent maxim sau de alta valore in functie de necesitati.

In cazul in care fuzibilul montat in separator este tranzitat de un curent mai mare decat capacitatea maxima pentru care a fost proiectat sa reziste, acesta se arde si deschide circuitul.