Skip to content

Reduceri fără condiții

În perioada 10 ianuarie – 29 februarie beneficiezi de discounturi de până la 17% INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII

Mufe neizolate cu surub pentru imbinare cabluri electrice

Showing all 5 results

Mufe neizolate cu surub din cupru stanat

Mufele neizolate cu surub sunt confectionate din cupru si sunt acoperite cu un strat de staniu pentru a putea fi folosite la imbinarea cablurilor din materiale diferite fara a exista reactii chimice de degradare intre respectivele materiale alaturate.

Asa cum sunt si denumite aceste mufe nu sunt izolate si este foarte important sa se acorde maxima atentie izolatiei.

Mufe imbinare cabluri electrice

Aceste reactii sunt de evitat in cazul imbinarilor de cabluri electrice deoarece degradeaza respectiva imbinare prin aparitia unor substante rezultate in urma proceselor chimice dintre materialele din care sunt construite cele 2 puse in contact.

Fie ca vorbim de imbinarea dintre cablu electric si mufa sau de imbinarea dintre 2 cabluri electrice, acesti produsi de reactie duc la o imbinare imperfecta si la riscuri aferente.

Mufe imbinare cablu electric subteran

Mufele neizolate cu surub sunt folosite la imbinarea de cablu electric subteran deoarece garanteaza o imbinarea a cablurilor sigura, ferma si fara riscuri.

Mufele nu sunt izolate si deci neprotejate impotriva actiunii mediului in care sunt folosite. De cele mai multe ori mufele de imbinare pot face parte dintr-un kit de imbinare ce presupune inglobarea lor intr-o rasina electroizolanta fiind in acest fel protejate de actiunea mediului, dar si izolate din punct de vedere electric.